4.8 af 5 stjerner.

6-ugers kursus for ledige, der ønsker at lære om digital markedsføring.

 • Kurset afholdes i moderne lokaler i København lige ved siden af IT-Universitetet.

 • Du kan søge om at få kurset betalt gennem din A-kasse eller Jobcenteret, hvis du er ledig.

 • Over 8.000 deltagere har været tilfredse med kurset siden 2012.

Reserver din plads
Næste holdstart: 03. juni 2024
Ledige pladser på dette hold

Introduktion

Uddannelse i digital markedsføring for ledige i København

Uddannelsen giver dig de digitale færdigheder, som virksomhederne leder efter, så du trygt kan påtage dig vigtige opgaver, der skaber værdi for din kommende arbejdsgiver.

Vi har skabt et uddannelsesprogram, der omfavner mulighederne for digital markedsføring, så du stadig kan deltage i fælles diskussioner og interagere med både medstuderende og undervisere.

Dét lærer du

 • På kurset vil du lære, hvordan virksomheder kan øge deres synlighed, trafik, og salg på Facebook og Instagram (Meta) ved hjælp af annoncering. Når kurset er afsluttet, vil du have de nødvendige kompetencer til at vejlede og assistere virksomheder med at forbedre deres annoncering.
 • Vi giver dig en komplet gennemgang af søgemaskineoptimering og leverer en trin-for-trin guide, der hjælper dig med at organisere dit arbejde i en virksomhed efter kurset. Du vil blive introduceret til relevante værktøjer og have mulighed for at dokumentere udviklingen af dit SEO-arbejde.
 • Du vil lære, hvordan du opnår gode resultater med e-mails ved at anvende bedste praksis strategier. Du vil blandt andet lære at opbygge et effektivt velkomstforløb til nyhedsbreve og hvordan du tiltrækker nye læsere. Derudover vil du lære at skrive på en måde, der får din målgruppe til at læse og engagere sig i dine e-mails, og forhåbentlig købe noget.
 • Du vil lære at oprette en Google Ads-kampagne og hvordan du vedligeholder og optimerer den. Vi har samlet al vores viden i et format, der er let at implementere i dit arbejde, så du kan undgå at lave dyre fejl.
 • Du vil lære alle de essentielle faktorer for at skabe en brugervenlig hjemmeside. Modulet er baseret på data og omfattende analyser, præsenteret på en letforståelig måde med retningslinjer, som du nemt kan anvende i dit arbejde fremover.
 • I alle fag vil content marketing være en integreret del af undervisningen. Content marketing omfatter alt fra blogindlæg på din hjemmeside til det indhold, dine følgere ser på sociale medier og mere.
 • Gennem hele kurset er afrapportering et gennemgående element på tværs af alle fagene. På den måde lærer du, hvordan du rapporterer om alle dine markedsføringsaktiviteter.

Anmeldelser

4.8
56 anmeldelser
 • 5 80%
 • 4 16%
 • 3 4%
 • 2 0%
 • 1 0%

Evalueringerne taler for sig selv

 • 77% mener, at kurset har styrket mulighederne for beskæftigelse.
 • 77% mener, at kurset har givet dem mulighed for at søge bredere
 • 94% mener, at undervisningen er erhvervsrettet.
 • 98% ville anbefale kurset til en anden ledig.
 • Mere end halvdelen på kurset er kommet i job inden for 3 måneder.

Denne anbefaling går direkte videre til dig!

Undersøgelsen er gennemført af Analyse Danmark A/S. Der er i alt gennemført 279 CATI-interview med personer, som har deltaget i et 6-ugers kursus hos Bigum&Co.

Det får du med uddannelsen

 • Øget jobmulighed

  Digital markedsføring udvikler sig hurtigt, og der er en stor efterspørgsel efter digitale medarbejdere. Ved at deltage i vores uddannelse i digital markedsføring vil du øge dine jobmuligheder og blive en attraktiv kandidat for potentielle arbejdsgivere.

 • Personlig udvikling

  Vores uddannelse giver dig mulighed for at udvikle dine personlige færdigheder inden for kommunikation, samarbejde og problemløsning, som er vigtige for din karriere inden for digital markedsføring.

 • Bevis på din faglighed

  Når du har gennemført uddannelsen i Digital Markedsføring, vil du modtage et uddannelsesbevis fra Bigum&Co, der dokumenterer dine nye digitale kompetencer. Derudover vil du få et eksamensbevis med 10 ECTS fra enten Cphbusiness eller Dania.

 • 100% praktikgaranti

  Gennem vores fantastiske praktikteam bliver vores erhvervsnetværk dit netværk. De matcher dig med en dansk virksomhed, der har behov for hjælp til e-handel. Deltagelse i tilbuddet er frivilligt.

Undervisere

 • Portræt af Bruno Poulsen, underviser hos Bigum&Co i Digital Markedsføring

  Bruno Poulsen

  Underviser i E-handel, SEO, AI

  Med en bred baggrund inden for e-handel, AI og SEO, deler Bruno Poulsen ud af sin dybdegående viden i undervisningen. Hans mangeårige erfaring kommer dig til fordel, idet han anvender virkelighedstro cases til at illustrere principperne inden for hver disciplin, sikrer han, at undervisningen er både engagerende og relevant for alle deltagere.

 • Portræt af Sally Ropstad, Underviser hos Bigum&Co i Digital Markedsføring

  Sally Ropstad

  Sociale medier, Meta Annoncering, Adfærdspsykologi

  Sally har en baggrund som paid social specialst, hvor hun rådgav alt fra startup-virksomheder til store veletablerede brands i at nå deres mål gennem annoncering på sociale medier. I dag underviser Sally alt fra ledige til erhverv, der søger sparring og viden inden for annoncering.

 • Portræt af Pia Lykkebo, underviser hos Bigum&Co i Digital Markedsføring

  Pia Lykkebo

  Annoncering, Sociale medier, Content Marketing

  Pia underviser i, hvordan du laver content marketing samt annoncer til Facebook og Instagram. Hun lærer dig også, hvordan du indsamler data og løbende optimerer dine kampagner bedst muligt, for at få mest ud af dit annoncebudget.

 • Portræt af Alexander Andersen, Underviser hos Bigum&Co i Digital Markedsføring

  Alexander W. Andersen

  Google Ads, SEO

  Alexander lærer dig, hvordan du forbedrer din hjemmesides synlighed på søgemaskiner, og hvordan du skaber effektive Google Ads-kampagner. Dette vil gøre dig i stand til at opnå imponerende resultater i både organiske søgeresultater og betalte annoncer.

 • Portræt af Carsten Timm, Underviser hos Bigum&Co i Digital Markedsføring

  Carsten Timm

  Google Ads, SEO

  Carsten lærer dig, hvordan du analyserer og bruger den data du indsamler, til at optimere din virksomheds indtjening. Han giver dig også den nødvendige indsigt i at drive en succesfuld Google Ads konto.

Praktisk information

 • Hvis du er ledig, er deltagelse i vores kurser gratis. Udgifterne til kurserne dækkes af offentlige midler (Jobcentre) eller andre finansieringskilder (A-kasser). Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på de betingelser, der gælder for at kunne blive godkendt. Prisen for Jobcentre/A-kasser er i 2024 fastsat til 25.740 kr. (ekskl. moms).
 • Det er lettere at få bevilget uddannelsen, hvis du har mindst to års erhvervserfaring samt en ungdomsuddannelse eller en uddannelse på et højere niveau. Hvis du ikke opfylder disse krav, er du velkommen til at ringe til os på +45 71 99 71 71, så vil vi rådgive dig om dine muligheder for alligevel at komme med på uddannelsen.
 • Uddannelsen afsluttes med en eksamen, der består af en kort skriftlig opgave og en mundtlig eksamen. Efter eksamen vil du modtage et uddannelsesbevis fra Bigum&Co samt et eksamensbevis fra erhvervsakademiet. Dania Uddannelsen "Digital Markedsføring" er en del af Akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring hos Dania. Uddannelsen er akkrediteret med 10 ECTS-point. Cphbusiness Uddannelsen "Digital Markedsføring" er en del af Akademiuddannelsen i Salg og Markedsføring hos Cphbusiness. Uddannelsen er akkrediteret med 10 ECTS-point.
 • Adresse: Bigum&Co, Mikado House, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S Transport: Mikado House ligger få minutters gang fra DR Byen Metro St. og Islands Brygge Metro St. Parkering:

  Betalingszonen i København ender ved Brydes Allé ca. 8 minutters gang fra vores lokaler. Prøv, om du kan få plads der.

 • Undervisningen begynder kl. 9.00 og slutter senest kl. 14.30. Du opfordres til at møde op i god tid, så du kan nå at få dig en kop kaffe og finde dig godt tilrette.

Ofte stillede spørgsmål

 • I Bigum&Co har vi alle årene arbejdet med undervisningsdifferentiering. Det betyder, at din underviser er trænet i at opfange den enkeltes niveau, og via sin formidling sikre, at der sker fremdrift for alle uanset fagligt niveau. Vi oplever, at folk der brancheskifter, og ikke har haft med marketing at gøre før, kan være med på lige vilkår med dem, der har erfaring. Samtidig får vi positive tilkendegivelser fra folk i højt niveau, om at underviserne er gode til at lægge svære faglige udfordringer ind samtidig med at stille sig selv til rådighed for spørgsmål på et fagligt set mere krævende niveau. Det helt særlige tema på alle niveauer er, at alle får følt sig kompetente på vej ind i deres næste faglige udviklingstrin.
 • Det er hundesvært for os at vide, hvad der interesserer dig. Men vi kan gribe i statistikken og fortælle, at frafaldsprocenten på Digital Markedsføring er uhyre lav. Det vidner om det samme, som vi hører på gangene. Studerende snakker om at undervisningen er spændende, så på den måde kan man hævde, at hvis du bare finder det en lille smule interessant, når du er i overvejelse, så kan du statistisk set forvente, at det bliver mere (og ikke mindre) interessant, efter du er startet. Kan du lynhurtigt mærke at du er gået forkert, så tager vi en dialog om, at du ikke mister retten til at få bevilget en anden uddannelse i stedet. Det betyder, at du ikke har meget at miste, men forholdsvist trygt kan melde dig til her på siden.
 • 6-ugers jobrettet uddannelse for ledige må teknisk set først starte første dag klokken 9, når det hele går i gang. Svaret er derfor nej. Dog ville det måske ikke være en dårlig idé at udnytte ventetiden frem mod opstart på at selvstudere diverse gratis guides og videoer på nettet. Det afhænger selvsagt af dit faglige niveau, men prøv at afsæt minimum en time til at søge på Google om digital markedsføring. Formålet med at gøre det – uden helt at vide, hvad du lander på – er, at du på den måde får tunet dig ind på sproget og tænkningen. Vi oplever, at de som er i højeste faglige niveau hurtigt efter start kaster sig over alt det supplerende materiale, som forløbet byder på.
 • Du kommer og går i lokalerne hos Bigum&Co i fem uger. Den sjette uge går til afrunding + den mundtlige eksamen. Der er ikke mødedage alle dage i forløbet. Det er snarere 2 eller 3 mødedage ud af de fem hverdage, og så er der videosupplement på mellemlæggerdagene. Du vil formentlig opleve, at du på fem uger når at få et kollegialt forhold til dine medstuderende – og til medarbejderne i Bigum&Co. De førstnævnte er du jævnligt i gruppearbejde med, og de sidstnævnte møder du ved kaffemaskinen og i køkkenet. Vi oplever, at de studerende bygger et stærkere og stærkere sammenhold som ugerne går – blandt andet henover den medbragte (eller købte) frokost, der kan indtages i fællesområderne. Til sidst ser vi, at der dannes mindre fællesskaber, hvor enkelte aftaler at skrive opgave sammen, og øve op til den mundtlige eksamen. Så er ambitionen til sidst, at du slutter med et smil. At du er flyttet fagligt fra det ståsted, som du ankom med – og at du har oplevet, hvordan vi gør alt for at eksamen er en god oplevelse til sidst.
 • Man kan ikke fravælge eksamen, men heldigvis oplever mange, at det er en mild form for eksamen. Enkelte nævner faktisk, at det er den bedste de har haft i deres liv. Den fortjeneste er ikke vores, men er folks egen – samt fagets natur. Digital markedsføring kan beskues som et håndværk. I fem uger får du fortalt trin for trin, hvordan man gør – og overordnede træk går eksamen så ud på, at du genfortæller, hvordan man gør. Det betyder overført til noget man bedre kan relatere til, at hvis du på fem uger får fortalt 10 bageopskrifter, og også lavet øvelser i netop de 10 kager… så går eksamen ud på, at du afleverer en af kagerne skriftligt, og går op til mundtlig eksamen og taler om den, og nogle af de kager, som du ellers lærte om. Hvis du kan gennemgå bare en enkelt kage ud af alle dem, du lærer om på forløbet, så kan du statistisk set ikke dumpe de 21 minutters mundtlige eksamen. Det er kun opad derfra. .. og du må endda have noter med til eksamen.
 • Det er ret sæsonafhængigt, hvor mange der deltager på et kursus i digital markedsføring. Som undervisere med mange års erfaring har vi fundet, at den bedste holdstørrelse er 15-20 personer, så det sigter vi efter. Det kan vi sigte efter (og ramme), fordi vi kan sætte opstartsdatoerne, så det nogenlunde kan forudsiges, at holdet har mellem 15 og 20 deltagere Et hold på den størrelse har gode forudsætninger for noget rigtig godt gruppearbejde, og det er også et godt leje for at sikre, der dannes forskellige netværk, sammenhold og fælleskaber.

Interesseret i uddannelsen?

Har du spørgsmål til kurset, kan du kontakte os på:
Telefon: (+45) 71 99 71 71 eller via e-mail: info@bigum.co.

Vi ønsker at du finder det helt rigtige 6-ugers kursus. Efter din tilmelding kontakter vi dig og tager en snak om dine forventninger.

Hidden
Hidden
Hidden

Digital Markedsføring

Holdstart:

Ledige pladser
03. juni 2024
{{location}}
Type 6-ugers kursus
Pris Bevilges via A-kasse/Jobcenter
Lokation København, fysisk fremmøde
4.8
Reserver din plads

Eller ring til os på +45 71 99 71 71

Uddannelsen er på den regionale positivliste og du kan få den bevilget gennem din A-kasse eller Jobcenter.

Vi anbefaler også

 • Mest populære kursus
  Digital Markedsføring Kursus hos Bigum&Co
  4.8

  Digital Markedsføring (Online)

  Type 6-ugers kursus
  Pris Bevilges via A-kasse/Jobcenter
  Lokation Liveundervisning online
  Reserver plads

  Næste opstart: 03. juni 2024

  Digital Markedsføring (Online)
 • En glad kursist på kursus
  4.5

  AI (Online)

  Type 6-ugers kursus
  Pris Bevilges via A-kasse/Jobcenter
  Lokation Liveundervisning online
  Reserver plads

  Næste opstart: 10. juni 2024

  AI (Online)